"Ви ніхто": В'ячеслав Узелков різко відповів на заяву сина про погрози і поділився радощами нового кохання

Новини шоубізнесу
599
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вʼячеслав Узелков поскандалив з сином від Марини Боржемської
Вʼячеслав Узелков. Фото: facebook

Відомий український боксер нарешті відреагував на скандальну заяву сина щодо їх стосунків

Український боксер В'ячеслав Узелков вперше відреагував на публічну та доволі резонансну заяву свого 15-річного сина Роберта. Хлопець вперше відкрито розповів про їхні складні стосунки та відмовився від батька. Що на це відповів український боксер-професіонал — дізнавайтеся на Хочу!

У новому дописі в Instagram Узелков, ймовірно, натякнувши на свою колишню дружину Марину Боржемську та дітей, заявив, що інтерес до його особистого життя пояснюється браком подій у тих, хто його обговорює. Ба більше, спортсмен дав зрозуміти, що його більше не цікавить, як складається життя тих, кого раніше він вважав найріднішими людьми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В'ячеслав Узелков також опублікував фото з новою обраницею, на якому помітна її рука з обручкою. У своєму зверненні він закликав підписників цінувати кохання та шукати його у своєму житті.

Кохання є, всі інші, кому важко жити, просто зрозумійте — ви ніхто. Але дякую, що ви є. Тому що я важливіший у вашому житті, ніж ваше оточення, якщо ви мене постійно згадуєте. Бажаю Вам бути закоханою і коханою людиною,
— написав Вʼячеслав Узелков.
Вʼячеслав Узелков відповів Марині Боржемській та їх сину Роберту
Вʼячеслав Узелков. Фото: instagram.com/uzelkov_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше В'ячеслав Узелков звинуватив колишню дружину у тому, що через неї він не спілкувався з мамою. Втім після розлучення він зміг відновити стосунки з рідною мамою.