Після надважкої операції Вʼячслав Узкелков показав, як "відсвяткував" 45-річчя у лікарняній палаті (ФОТО)

Знаменитості
2 839
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вʼячеслав Узелков
Фото: instagram.com/uzelkov_official

Днями колишній інтерконтинентальний чемпіон з боксу переніс серйозну операцію на серці

Минулими вихідними Вʼячеслав Узелков налякав своїх прихильників кадрами з лікарні. Колишній професійний боксер прямо напередодні свого дня народження був вимушений перенести складну операцію на серці, а тому й свій ювілей йому довелося “святкувати” у палаті, під пильним наглядом лікарів.

На щастя, операція пройшла успішно, а сам Вʼячеслав вже похизувався новим серцем . На тлі цього, судячи з його публікацій у соцмережах, він не сильно засмутився, у своє 45-річчя він зустрів у лікарні. Адже головне — що стан його здоровʼя тепер покращується.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сьогодні, 8 квітня, Вʼячеслав Узелков святкує ювілей. З такого приводу його не відпустили з лікарні, адже зараз триває процес його реабілітації під пильним наглядом лікарів. Тому відсвяткувати 45-річчя поки колишній боксер не може у компанії близьких людей, а вимушений залишатися на лікарняному ліжку та бути підключеним до електродів, які постійно контролюють стан Узелкова.

Ну ось, якось так зустрічаю свої 45 років,
— коротко зазначив Вʼячеслав Узелков.
Вʼячеслав Узелков
Фото: instagram.com/uzelkov_official
Вʼячеслав Узелков
Фото: instagram.com/uzelkov_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Вʼячеслав Узелков заявив, що його колишня дружина налаштувала дітей проти нього . Колишній боксер заявив, що для нього це наболіле питання.