Катерина Репяхова чесно зізналася, чим її дратує Віктор Павлік: "Дуже гостре для нас питання"

Новини шоубізнесу
2 953
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Репяхова розповіла про проблему з квартирою
Катерина Репяхова та Віктор Павлік. Фото: instagram.com/repyahovakate

Дружина відомого артиста розповіла про труднощі з квартирним питанням, які вони не можуть поки вирішити

Як відомо, народний артист України Віктор Павлік разом з четвертою дружиною Катериною Репяховою, яка розповіла про інтим у їх стосунках, та їх маленьким сином живуть в орендованій квартирі. Знаменитості не приховують, що їм хотілося б вже мати власне жито, або бодай переїхати у більш просторове.

У коментарі Люкс ФМ Катерина Репяхова зізналася, що це питання зараз для них доволі гостре. Адже у нинішній квартирі їм вже не вистачає простору. Ба більше, дівчину дратує те, що Віктор Павлік може розкидувати власні речі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тому, як зізнається дружина артиста, вони готові змінити власне житло, але за умови, що воно буде більшим за нинішнє. Катерина хоче, аби у кожного з членів їх родини був власний простір. Тому вона сподівається, що незабаром у Віктора Франковича буде власна кімната, де він і буде зберігати усі свої речі.

Він свої речі складає не там, де мені хотілося б. Але ще такий момент — ми живемо в маленькій квартирі, все ніяк не наважимося переїхати, це дуже гостре для нас питання. Якщо переїжджати, то щоб у Віктора Франковича була окрема кімната, у Михасика окрема і в мене якийсь власний простір.
Тому якщо й будемо переїжджати, то аби це розв'язало нашу проблему. А наразі в нього (у Віктора Павліка — прим. ред.) немає окремої кімнати. І через це є такі моменти. Мені б хотілося, аби він все своє у кімнату заніс і я нічого не бачила,
— зазначила Катерина Репяхова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Віктор Павлік та Катерина Репяхова одружені з 2020 року. Однак їх весілля відбулося тільки нещодавно, а сам співак навіть і не підозрював, що побачить кохану у весільній сукні.