"Я в плані кохання дуже постійна людина": Саша Заріцька розповіла, чи відбудеться її весілля

Новини шоубізнесу
1 226
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександра Заріцька також пояснила, чому скасувала весілля
Фото: Скриншот Instagram

Артистка зізналася, що хоче гучного свята, яке зараз недоречне

Відома українська співачка, фронтвумен гурту “KAZKA” Олександра Заріцька, яка розповіла про весільну сукню мрії, зробила зізнання стосовно того, чи перебуває вона у стосунках. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, відомо що виконавиця скасувала своє весілля з Павлом Тараненком, яке вона планувала на червень цього року. Після скасування у мережі почали розганяти плітки про те, що у стосунках артистки та її бойфренда не все добре. Парі приписували розставання та взаємні зради.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, Заріцька спростувала цю інформацію. Вона лише додала, що весілля відбудеться, але після того, як Україна переможе у війні. Заріцька пояснює перенесення весілля тим, що хоче гучного святкування, яке, на її думку, зараз недоречне.

Я в плані кохання дуже постійна людина, якщо я всій Україні сказала, що заручена, то я не буду постійно хайпувати, що я заручена, а тепер вже не заручена. Нічого не змінилося,
- резюмувала артистка.

Співачка також розповіла, що між нею та Павлом панує гармонія, однак все ж таки певним ревнощам у їхньому союзі є місце. Зокрема, обранець Олександри ревнує її до 26-річного репера Миколи Ярошенка, який широкому загалу відомий як Tricky Nicki. Саме з ним Саша записала пісню "Не та любов".

У нас є тільки проблемка, що Паша ревнує мене трішки до Миколи, а так все добре,
- з гумором зазначила співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Юлія Саніна та Саша Заріцька зізналися, чому нацвідбір на Євробачення - це не ок. Цікаво, що як Юлія, так і Олександра свого часу брали участь у відборах.