"Варто обирати когось одразу": Юлія Саніна та Саша Заріцька зізналися, чому Нацвідбір на Євробачення - це не ОК

Новини шоубізнесу
2 701
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Юлія Саніна та Саша Заріцька
Фото: YouTube

Цікаво, що як Юля, так і Саша брали участь у нацвідборах

Чим ближче до травня, тим більшого резонансу у ЗМІ набуває тема Євробачення. Зокрема, наразі всі країни намагаються вразити єврофанів своїми виступами на пре-паті. Найкраще це вдалося швейцарському співаку Немо, який впевнено закріпив своє лідерство за думкою букмекерів конкурсу. Однак, в Україні з євробаченням дещо тяжче. Передові артисти не завжди добре ставляться до цього дійства. Свою позицію щодо масштабного пісенного конкурсу висловили солістка гурту “Kazka” Саша Заріцька та фронтвумен колективу “The Hardkiss” Юлія Саніна.

На цю тему Юлія та Саша поговорили разом з відомим блогером та ведучим Андрієм Бєдняковим. Про це повідомляє Люкс ФМ. Отож, артистки пояснили, чому не рекомендують брати участь у нацвідборі на Євробаченні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Юля вважає, що відбір завжди супроводжується великою порцією негативу та хейту. На це, на думку Саніної потрібно дуже багато нервів. Відтак, результат не вартий пережитих негативних емоцій.

Це стрес. Я не раджу нікому ходити на Євробачення в якості артистів на відбіркових. Це стрьомно, тому що всі артисти отримують дозу хейту.
- переконує Саніна.

Цю думку своєї колеги підтримала і співачка Саша Заріцька. До речі, вона теж брала участь у нацвідборах на Євробачення.

Варто вже обирати когось одразу і віддавати на це Євробачення, тому що всі артисти скоро перегорять. З іншого боку, може це така підготовка артиста до такого артистичного життя. Якщо ти пережив Євробачення, значить ти можеш бути артистом.
- резюмувала Заріцька.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як офіційні фан-клуби Євробачення дали перші бали країнам-учасницям. Це не офіційні оцінки, проте вони ґрунтуються на реальних вподобаннях фанатів конкурсу з різних країн.