"Іноді доходить до пиз**цю": акторка Ліза Василенко налякала своєю невиліковною хворобою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 546
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ліза Василенко розповіла, як недуг вплинув на її життя
Фото: instagram.com/elizabethvasilenko

Акторка заявила, що дізналася про хворобу нещодавно

Відома українська акторка та блогерка Ліза Василенко, яка відома глядачеві за роллю тінейджерки Лоли у серіалі “Школа” та яка вочевидь відновила стосунки з репером Моргенштерном, ошелешила фанатів своїм зовнішнім виглядом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своїх соцмережах Василенко розповіла про невиліковну хворобу. Вона зізналася, що дізналася про цей недуг відносно нещодавно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, як виявилося, Лізі діагностували діабет першого типу. Цікаво, що артистка зазначила, що навіть такий складний діагноз не особливо впливає на її життя. Винятком лише є те, що Лізі потрібно дотримуватися суворої дієти, а також постійно стежити за рівнем цукру у крові.

Я нещодавно дізналася, що діабетик. У мене є діабет першого типу, який не лікується. Насправді це просто про дієту та стеження за рівнем цукру. Іноді доходить до пиз**цу, 
- зізналася зірка на YouTube - каналі Mohunidze.

Отож, артистка також розповсюдила свіже фото, на якому видно, що її шкіра має, м'яко кажучи, не дуже хороший вигляд. На знімку Василенко постала у сльозах. Акторка демонструвала висипання на тілі. Вона зазначила, що це алергічна реакція. Зірка додала, що вона обстежилася. Медики приписали акторці антигістамінні препарати та антидепресант.

Ліза Василенко розповіла, як недуг вплинув на її життя
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як виглядають найвідоміші акторки серіалу “Школа” через 6 років після його успіху. Деякі зірки реалізувалися як співачки.