Співачка Камалія зізналася, скільки витрачає коштів, та хто продовжує фінансувати утримання їхнього з колишнім чоловіком будинку

Новини шоубізнесу
5 744
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Камалія еазвала на що саме витрачається
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Артистка перш за все витрачається на свої хобі та кар'єру

Відома українська співачка Камалія, яка вперше назвала причину розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, з яким прожила в шлюбі 20 років, зізналася, яке наразі в неї фінансове становище.

Зокрема, вона розсекретила, хто продовжує утримувати будинок, в якому вони із Захуром мешкали. Зазначимо, що це не просто будинок, а величезний маєток неабиякої території.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, відомо що Захур разом з доньками Арабеллою та Мірабеллою переїхав до Лондона, коли розпочалася повномасштабна війна російської армії проти України. Зазначимо що під час приїзду в Україну ексчоловік Камалії завжди зупиняється в родинному маєтку. Він там живе з колишньою дружиною. Окрім того, сам Захур, за словами Камалії продовжує виплачувати зарплати домашнього персоналу, а також сплачувати величезні рахунки.

Завжди чоловік займався фінансовими побутовими питаннями, я навіть не торкалася. Наразі він продовжує виплачувати зарплати... я також не торкаюся,
- заявила артистка.

Не забула Камалія розповісти і про свої особисті витрати. Вона зізналася, що витрачає щонайменше 10 тисяч доларів на місяць Ц і гроші витрачаються на розвиток її кар'єри, хобі, шопінг та салонні процедури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше виписали про те як Камалія висловилася про знімки, на яких вона постає в побитому вигляді. Артистка розповіла, що не знає як резонансні кадри потрапили в мережу і що на деяких з них навіть не вона.