"Трохи в шоці": Інна Мірошниченко розповіла, якою була реакція її батьків на те, що вони з Тімуром заявили про бажання всиновити дітей

Новини шоубізнесу
4 550
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Інна Мірошниченко з названим сином Vарселем
Фото: Скриншот Instagram

Жінка поділилася переживаннями рідних людей

Дружина популярного телеведучого Тімура Мірошниченка - Інна Мірошниченко, яка розповіла про проблеми зі здоров'ям названої доньки, вперше заговорила про реакцію своїх батьків на те, що вони з Тімуром вирішили усиновити дітей. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, жінка відверто зізнається що її тато і мама ставили чимало запитань, коли дізналися, що подружжя хоче всиновити дітей. Вони прагнули зрозуміти, чи готові Тімур та Інна до такого кроку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, Мірошниченко виділила реакцію свого батька, який попри все дослухався її слів та щиро підтримав. Мама ж, за словами Інни, просила зайвий раз подумати про правильність такого рішення.

Вони були трохи в шоці. Бабусі переживали, чи вистачить у них сил на трьох онуків. Мій тато запитав: "Це остаточне рішення?". І після "так" просто привітав. Коли дійшло до усиновлення вдруге, і ми сказали, що шукаємо дитину 8-12 років, моя мама була в шоці вже не трохи. Просила подумати, бо це "сформована особистість". "Це в першу чергу дитина", - відповіла тоді я. Тато знову подзвонив і запитав: "Це остаточне рішення?". І знову привітав,
- написала Інна у себе у фотоблозі.

Варто відзначити, що незважаючи на певні перестороги, майбутні бабуся та дідусь щиро полюбили названих онуків. У великій родині панує виключно злагода.

З перших днів і мої, і Тіма батьки прийняли своїх онуків, ніби знають їх все життя. Інколи мені здається, що в батьків ще більше прийняття і безумовної любові, ніж є в нас. Вони не проходили навчання, не розуміють багатьох речей. І дуже часто бували в шоці від того, що робить з дитиною заклад інституційного догляду. І яка травмована душа потрапляє в сім’ю. Але ніколи ніхто не сказав :"Навіщо?" чи "Поверніть назад", "А раптом це зашкодить іншим дітям?". Це наші діти. І їхні онуки. Вони окутали їх тотальною любовʼю. А любов, як відомо, зцілює будь-які рани
- підсумувала Інна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тімур Мірошниченко зізнався, які життєві обставини змусили його жити за рахунок дружини. Ведучий розповів, як тоді на це відреагувала його кохана.