"Треба бути обережнішим, обачнішим": Сергій Притула приголомшив інформацією про замахи на його життя

Новини шоубізнесу
1 416
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сергій Притула зазначив, що вживає заходів задля своєї безпеки
Фото: instagram.com/siriy_ua

Ведучий зізнався, що отримував сигнали про небезпеку

Популярний український телеведучий та волонтер Сергій Притула, який розсекретив свої заробітки на телебаченні, заявив, що боїться за своє життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, волонтер заявив зауважив, що вже на нього були замахи. Відтак, Притула намагається бути обережним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікаво, що Притула заявляє, що він отримував конкретні сигнали стосовно того, що його життю загрожує небезпека. Про це ведучий розповів в інтерв’ю “Українському радіо”.

Я, звичайно, боюсь за своє життя, я ж нормальна людина. Тобто виходити і казати, я такий безстрашний ходжу по Києву. Так, звичайно, є переживання. Час від часу надходили якісь сигнали, які перевірялися службою безпеки. Але, дякувати Богу, все гаразд і поки що я з вами спілкуюся. Я думаю, якби у росіян було бажання вбити мене, чи будь-кого іншого з волонтерського середовища, то це не тому, що Притула чи ще хтось збирає великі суми. Це тому, що це буде така дуже серйозна демотивація, мені здається, для частини українського суспільства. Треба бути обережнішим, обачнішим.
- зазначив Сергій Дмитрович в інтерв’ю “Українському радіо”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Притула привітав доньку із 7-річчям та показав, куди їздив з дітьми напередодні свята. Як виявилося, зірковий тато зі своїми доньками вирушив на Аскольдову могилу.