Купив тільки кеди, інше - подарували: Сергій Притула підрахував вартість свого аутфіту (ВІДЕО)

Знаменитості
1 085
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Сергій Притула, фото
instagram.com/siriy_ua/

Ведучий також розповів і про свій дорогий годинник, який не дає спокою хейтерам

Раніше Сергій Притула зізнався, на що витрачає гроші під час війни. Тепер же він підрахував, скільки коштує образ, в якому його застав в гримерці відомий блогер.

Український ведучий та волонтер Сергій Притула став зірковим гостем рубрики “Скільки коштує Look?” львівського блогера Ніколаса Карми. Останній заскочив зірку у гримерці перед зніманнями, інформує lux.fm.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Притули, багато одягу він отримує у подарунок від військових, Міноборони та різних партнерів (один з таких презентів якраз був на ведучому у момент запису ролика).

Щодо джинсів, то їх йому купила дружина після того, як попередні дуже зносилися.

Джинси Boss десь в межах трьох тисяч гривень. Дружина купила мені тоді, коли в попередніх джинсах протерлася дірка там, де не можна показувати руками,
- віджартувався ведучий.

На ногах у Притули були кеди Converse - за його словами, він купив їх за часів “Вар’яти-шоу” за 1800 гривень. Також ведучий згадав, звідки у нього з’явився аксесуар, який користувачі Мережі оцінюють у 6 тисяч євро. На їхню думку, Притула купив цей дорогий годинник на гроші з волонтерських зборів.

Це дуже прикольний годинник. Єдине, що я можу прочитати про нього, що це Omega. Я не знаю, скільки він коштує, тому що у 2021 році, коли мені виповнилося 40 років, мені дружина подарувала цей годинник,
- розповів Притула.

Ведучий також додав, що він ще має шкарпетки та спідню білизну, проте їхню вартість він не знає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Сергій Притула потішив історією, як чоловік вимагав повернути задоначені кошти. Що сталося - дізнавайтесь у цій статті .