Відомо, які артисти візьмуть участь у церемонії закриття Олімпіади 2024 у Парижі

Новини шоубізнесу
656
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Snoop Dogg на Олімпіаді
Фото: instagram.com/snoopdogg

Серед запрошених гостей і знаменитий репер Snoop Dogg

Добігає свого логічного завершення одна з найбільш масштабних спортивних подій у світі, а саме мова йде про Олімпіаду 2024, яка подарувала нам чимало позитивних емоцій та курйозів. Саме сьогодні, 11 серпня відбудеться церемонія закриття Олімпійських ігор 2024.

Зараз вже стало відомо, хто із зірок світового рівня візьме участь у такій масштабній події. Про це повідомило видання Variety.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, на великій сцені з нагоди закриття Олімпіади з'являться Біллі Айліш, репер Snoop Dogg та гурт “Red Hot Chili Peppers”. Шоу розпочнеться з небезпечного перформансу з Томом Крузом, який виконає ризиковий трюк.

Red Hot Chili Peppers  з'явилися свого часу на панк-сцені Лос-Анджелеса
Скриншот

Варто зазначити, що вибір артистів організаторами на це дійство був доволі невипадковим. Зокрема, організатори наголошують на зв'язку цих виконавців із Лос-Анджелесом. Саме там і відбудеться наступна Олімпіада. У фіналі церемонії з'явиться мер Лос-Анджелеса, який забере з Парижа олімпійський вогонь до себе додому. Це і стане початком підготовки до наступних ігор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як ізраїльська плавчиня не виступила у фіналі олімпіади через те, що на той момент була на вечері. Спортсменка була розлючена таким станом речей.