"Вважають, що всі чоловіки в Україні повинні піти на передову": Тарас Цимбалюк прокоментував докори стосовно того, чому він не воює

Новини шоубізнесу
1 768
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тарас Цимбалюк зазначив, що не звертає увагу на критиків
Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Артист вкотре зазначив, що він по-своєму допомагає військовим

Відомий український актор Тарас Цимбалюк, який розповів, чому він досі не одружений, відверто пояснив чому зараз не перебуває на передовій, хоча раніше він отримував повістку. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, артист заявляє, що часто отримує коментарі стосовно його служби, яка так і не відбулася. Він зазначає, що не звертає уваги на таку критику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Цимбалюк говорить, що активно продовжує допомагати військовим збирає кошти, а також закриває благодійні збори. Окрім того, він допомагає в духовному плані, адже їздить з акторами та дає вистави, що відволікають українців від реалій війни.

Дуже багато дурні всілякої пишуть. Немає сенсу на це реагувати. Ми приїжджаємо з виставою до Дніпра, де були прильоти, а люди дякують, що ми приїхали з "Кайдашевою сім'єю", вони посміялися, перезавантажились. Всі гроші, які ми заробили, віддали військовим. Це хтось має робити, але не всі розуміють,
- зізнався артист на подкасті в Аліни Шаманської.

Актор також зізнався, що він відчуває докори стосовно того, що не воює. Проте, Цимбалюк підтримує думку, що не всі чоловіки мають воювати, адже хтось повинен лишатися в тилу задля того, аби забезпечувати виконання іншої чоловічої роботи.

Є люди, які дуже категоричні, поверхові. Вони вважають, що всі чоловіки в Україні повинні піти на передову. Вони не розуміють, чим це закінчиться, якщо це дійсно станеться, хоча це неможливо. Я вже мовчу про те, що немає жодної війни у світі, де служили б всі чоловіки. Це неможливо з погляду логістики, організаційних моментів, військового менеджменту,
- резюмував артист.

Дивитися з 56:35

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дівчина Тараса Цимбалюка привітала його з річницею стосунків на місяць раніше до заповітної дати. Тарас же потішив своєю реакцією.