"Я не економлю ні на чому": Маша Єфросиніна розповіла про те, як доглядає за своєю зовнішністю (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
820
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Маша Єфросиніна переконана, що якщо доглядати за собою, то результат неодмінно прийде
Фото: mashaefrosinina / Instagram

Маша Єфросиніна зізналася, що ніколи не робила пластичних операцій

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка пригадала свій найбільший страх з минулого, чесно поділилася секретами успіху своєї зовнішності. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цікавими порадами Маша поділилася для ютуб-каналу Women's Day. Отож, Єфросиніна зауважила, що за своє життя не робила пластичних операцій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вона зазначила, що кожна українка має шанс і перспективу виглядати так, як вона хоче. Маша також додала, що з початком війни зрозуміла, що дуже хоче подобатися собі у дзеркалі.

І я просто взяла й розвинула цей потенціал. Тобто це режим. Косметолог, масаж – раз на тиждень. Я тренуюся щодня, це мікс функціонального тренування та пілатесу. Я намагаюся пильнувати режим сну. Медитація та генеральне прибирання в оточенні. У мене в оточенні немає токсичних людей. Я багато часу витрачаю на косметологічні процедури, я не економлю ні на чому. Я не економлю на косметиці та на доглядових процедурах. Це, мабуть, єдине, на чому сьогодні я не економлю
- розповіла Маша.

Маша зізналася, що якщо доглядати за собою, то результат неодмінно прийде. Єфросиніна також говорить, що Не вживає алкоголь, цукор та червоне м’ясо. Зірка обстежується у лікарів і стежить за своєю вагою.

Я тримаю свою вагу, тому що для жінок 40+ розбіжності у вазі дуже відображаються на обличчі. У мене вдома ціла поличка, де є добавки, різні речовини, мікроелементи, амінокислоти, і я ці коктейлі собі постійно роблю. Це робота. Не треба думати, що за зовнішністю, яка вам подобається, стоїть якесь радикальне рішення. Це не так
- підсумувала ведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна похвалилася знімком після відпустки. Телеведуча зазначила, що ще більше хоче засмагнути.