Ярослава Магучіх передумала виходити заміж? Олімпійська чемпіонка здивувала своїм коментарем щодо майбутнього весілля

Новини шоубізнесу
2 153
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ярослава Магучіх з нареченим, фото
Фото: instagram.com/rosya_dp/

Ярослава Магучіх раніше запевняла, що вийде заміж за коханого після Олімпійських ігор, але тепер вона чомусь не спішить йти під вінець

Ще не так давно в Мережі обговорювали те, як дивно Ярославу Магучіх зустрів її наречений. А тепер стало відомо, що весілля спортсменки та її коханого знову відкладається на невизначений термін. Чому олімпійська чемпіонка не спішить виходити заміж? Читайте далі!

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх днями розповіла, коли планує вийти заміж за свого нареченого Назара. Цікаво, що пропозицію їй він зробив ще в листопаді минулого року, але пара не поспішала з організацією весілля. Спортсменка пояснювала це тим, що спершу хоче успішно виступити на Олімпійських іграх-2024 у Парижі, а вже після цього займатись весільними клопотами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та попри вдалий виступ на Олімпіаді, виходити заміж Ярослава Магучіх поки що не збирається. Дівчина говорить, що наразі весілля не є пріоритетом, оскільки попереду у неї ще три важливі старти.

Прихильники вже почали хвилюватись, а чи не передумала олімпійська чемпіонка взагалі виходити заміж та чи все добре в них в стосунках з Назаром. Однак Ярослава запевняє, що все гаразд. До того ж вони з коханим вже обговорюють деталі весілля, проте не поспішають з організацією.

Насправді після Олімпіади легше не стало, тому що ще три старти й немає часу розслаблятися. Але думки вже є, єдине, що, звичайно, це дуже складно організувати, але будемо намагатися,
— поділилась Магучіх.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Мережею розлетілися жарти щодо "сну" Ярослави Магучіх прямо під час змагань у Парижі. Але саме цей дивний, на перший погляд, відпочинок українки у спальному мішку став секретом "золотого стрибка" у фіналі Олімпійських ігор 2024.