"Ми розшифровували МРТ 6 разів, і в Ізраїлі, і там не побачили": дружина Віктора Павліка назвала причину затримки мовлення їхнього сина

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Репяхова розповіла про діагноз їхнього з Віктором Павліком сина
Фото: instagram.com/repyahovakate

Блогерка також поділилася своїм досвідом консультацій з лікарями

Обраниця українського артиста Віктора Павліка - блогерка Катерина Репяхова, яка зізналася, чим її дратує чоловік, озвучила в чому полягає проблема затримки мовлення у їхнього 3-річного сина Михайла. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що раніше Катерина говорила, що Михайлику було поставлено діагноз диспраксія. Це неврологічний розлад, який характеризується нечіткістю довільних рухів дитини, проблемами координації та мовлення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зауважити, що Репяхова показувала свого сина багатьом лікарям, але ніхто з них не міг правильно визначити причину виникнення цього недугу. Однак, завдяки неврологу з Чернівців вдалося розібратися, в чому проблема.

Лікар сказав, що у Михасика затримка психомовного розвитку з сенсорними порушеннями. В нього є сенсорні порушення, він у нас не катається ні на велосипеді, ні на самокаті, в нього синдром незграбної дитини. І Михасик - перспективна дитина, Михасик буде розмовляти 100%. На МРТ вона побачила деякі моменти, які розшифрував лише один єдиний лікар. Ми розшифровували МРТ 6 разів, і в Ізраїлі, і там не побачили... А тут лікар сказав, що я перехворіла вагітною, або ковід, або ще якась інфекція. Тобто від того, що я перехворіла тоді, колись, безсимптомно, тому що я не пам’ятаю, щоб я хворіла сильно, це дало затримку,
- зізналася Катерина у себе у фотоблозі.
Катерина Репяхова розповіла про діагноз їхнього з Віктором Павліком сина
Скриншот

Репяхова зауважила, що постійно зверталася на консультації до різних медиків, але особливого результату вони не принесли. Зокрема, в ізраїльській клініці за 400 доларів її синові призначили ліки, які можна приймати з 13 років. За словами Катерини, вони призначені від шизофренії чи при розумовій відсталості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Репяхова зізналася, чи хоче Віктор Павлік ще одну спільну дитину. Дружина артиста не приховує, що хотіла б вдруге стати мамою.