Поки Олег Винник відсиджується за кордоном, головну битву з хейтерами веде прихильниця: бо він "не має місця, де жити"

Новини шоубізнесу
3 119
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник випустить пісню "Мої люди" - реакція Мережі
Олег Винник та Валерія Барон. Фото: instagram.com/valery_baron

Голова фан-клубу Олега Винника заступилася за співака, який несподівано вирішив повернутися на українську сцену

У команді Олега Винника висловили підтримку співака, який вже два роки мешкає в Німеччині, але вирішив “потішити” прихильниць новою піснею. Схоже, до критики в бік артиста, який обрав мовчазну позицію, не готові у його близькому оточенні. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Можливе повернення артиста на українську сцену спричинило активне обговорення в соцмережах. Адже днями керівниця офіційного фан-клубу співака Валерія Барон повідомила про випуск нового треку після тривалої творчої паузи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Прихильники з радістю зустріли новину, що 23 серпня вийде композиція "Мої люди". Проте не всім припало до душі те, що Винник вирішив повернутися на українську сцену, хоча останні роки у публічному просторі він залишався осторонь подій, що відбувалися в Україні.

Та сама Валерія Барон стала на захист улюбленого виконавця. У коментарях жінка почала розповідати, як увесь цей час він допомагав українській армії. Ба більше, голова фан-клубу Винника несподівано заявила: співак нібито “не має в Україні місця, де жити”, а оскільки він вже давно є резидентом (та ще не громадянином) Німеччини, то він “повернувся додому”.

А нічого, що лікуватися він почав задовго до? І не лікуватися поїхав, а повернувся додому. Людина вже понад 20 років проживає виключно у Німеччині, є резидентом цієї країни й не має в Україні місця, де жити. Вчіть матчастину, а потім розводьте “зраду”. А все що він заробив, віддав хлопцям на передову. Ця цифра переважає за 0,5 млн євро. Норм так. Все заради Перемоги. Може вже досить шукати ворогів серед друзів. Народ усе розсудить. Щоб кожен допоміг стільки, скільки допоміг Олег,
— заявила Валерія Барон.
Олега Винника не чекають в Україні - реакція його фан-клубу
Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова жорстко висміяла втечу свого колишнього друга Олега Винника. Прямо на сцені артистка пожартувала над колись відомим співаком та його головними прихильницями.