Вдова актора-військового Олексія Хільського зізналася, чи отримала виплату від держави розміром в 15 млн грн

Новини шоубізнесу
640
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олексій Хільський та Надія Хільська
Надія Хільська. Фото: instagram.com/hilska_nadiya

Відома акторка Надія Хільська розповіла про додаткову допомогу від держави для її родини

Знаменита українська акторка Надія Хільська 17 серпня минулого року стала вдовою та на деякий час призупинила власну карʼєру. Її чоловік-актор загинув на фронті під час виконання бойового завдання, захищаючи нашу країну від російських окупантів. Тому після трагічного випадку зірці фінансово має допомагати держава. Та чи відбувається це — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю виданню kp.ua вдова актора-військового Олексія Хільського зізналася, що вже почала отримувати державну допомогу. Зокрема їх спільна донька отримує пенсію. Окрім того, Надії та батькам полеглого захисника України дається компенсація в розмірі 50% на комунальні послуги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікаво, що Надія Хільська вже отримує цю допомогу від держави. Проте батьки Олексія досі не отримують таку компенсацію.

Вже кілька місяців, як почала отримувати. Це пенсія на утримання дитини та компенсація 50% за комунальні послуги. Але батьки Льоші ще не отримують, хоча, начебто, подавали всі документи одночасно. Вони живуть у Кам'янському Дніпропетровської області, може, у них якось по-іншому ця процедура минає. Бо ця компенсація виплачується на сім'ю. Тому мені дивно, що ми з Лєрою отримуємо, а вони — ні
— розповіла Надія Хільська.

Окрім того, вдова Олексія Хільського почала отримувати виплати в розмірі 15 мільйонів гривень, які видає держава родинам загиблих воїнів. Як зазначила Надія, ця сума виплачується поступово — спочатку півтора мільйона, а решта надходить родинам полеглих щомісяця. Зазначена сума також ділиться порівну між дружиною та донькою Олексія, а також його батьками.

Вони ж не одразу всі виплачуються. Виплачуються протягом декількох років. Одразу виплачується півтора мільйона, а тепер щомісячно нам виплачують певну суму. І таким чином будуть виплачувати доти, доки не виплатять всю. І ця сума, як я вже сказала, ділиться на сім'ю: половина — нам з Лєрочкою, половина — батькам Льоші,
— додала акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно соліст гурту Schmalgauzen втратив рідну людину на фронті. Владислав Михальчук показав своє останнє спільне фото з братом, який загинув на війні.