Акторка Надія Хільська вперше після смерті чоловіка-військового знялася у серіалі: деталі

Новини шоубізнесу
3 760
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Надія Хільська
Фото: instagram.com/hilska_nadiya

До речі, в новому серіалі підібрався доволі зірковий склад акторів

У понеділок ,1 квітня, на телеканалі 1+1 Україна покажуть довгоочікувану прем'єру. В першому епізоді буде презентовано щемливу історію, яку за сюжетом доведеться пережити ліричній героїні, яка постає у ролі матері, що бореться з важкою хворобою дитини. У цьому серіалі участь взяла акторка Надія Хільська, яка на фронті втратила чоловіка. Подробиці - в нашому матеріалі.

Вище проанонсований серіал драматичного характеру має назву “Обіцянка Богу”. До речі, персонаж Хільської продукує досить важливі речі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мова йде про підтримку близьких у найтяжчі та любов і жага до життя. Зауважимо, що до акторського складу “Обіцянки Богу” увійшли такі зірки як Валерія Ходос, Сергій Радченко, Юрій Філіпенко.

Окрім того, до акторського складу також увійшла Світлана Гордієнко. Пильний глядач міг познайомитися із акторкою завдяки стрічці “Папік 2”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як ведуча ТСН Соломія Вітвіцька похизувалася черговим військовим званням бойфренда-військового. Телеведуча повідомила, що її коханий став старшим лейтенантом. Вона щиро привітала обранця із важливою подією у його житті.