"У багажнику машини": відомий продюсер розсекретив деталі ганебної втечі Олега Винника за кордон

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник виїхав у Німеччину в багажнику автомобіля
Олег Винник. Фото facebook.comgroupsvovchytsya

Колишні колеги співака вирішили розповісти усю правду про те, як і чому насправді Олег Винник виїхав у Німеччину

Поки “вовчиці” чекають феєричного повернення Олега Винника в український музичний простір, його колеги вирішили спростувати усі побрехеньки співака. Адже, як виявилося, увесь цей час співак відверто брехав про власну загадкову хворобу та навіть про величезну допомогу ЗСУ. Але й на цьому виявилося не все!

У своєму єдиному інтервʼю з початку повномасштабної для YouTube-каналу “КРП (крупним планом)” Винник розповідав, що виїхав з України 26 лютого, на другий день після російського вторгнення. Та тоді ж виконавець запевняв, що зробив це через хворобу, яка “ледь не прикувала до візка”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак продюсер Вадим Лисиця у Facebook розповів, як насправді все відбувалося. За словами музичного експерта, Винник “як боягуз” перетинав кордон. І при чому робив це у багажнику автівки, за кермом якої була дружина експродюсера Олег — Олександра Горбенка.

Він обрав бухло та кокс. Зрадив продюсера та всю команду. У багажнику машини, за кермом якої була дружина Саші (продюсера Винника — прим. ред.), 25 лютого 2022 року як боягуз перетнув кордон,
— заявив Вадим Лисиця.
Вадим Лисиця розсекретив подробиці втечі Олега Винника за кордон
Вадим Лисиця. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після усіх звинувачень у свій бік Олег Винник звернувся до своїх прихильниць. Але він так і не прокоментував слова продюсерів та лише заявив, що “починає все з чистого аркушу”.