"Крінж століття": відомий телеведучий зганьбився соціальним роликом про "важку роботу блогерів". Пост "знесли" менш як за добу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 906
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Богдан Шелудяк втрапив у новий скандал
Богдан Шелудяк. Фото: instagram.com/bushe8

Невдалий соціальний ролик блогери видалили, але Мережа памʼятає все...

Пригадуєте сексистський скандал “10 з 10”, в який загнав себе відомий блогер та телеведучий Богдан Шелудяк? Днями Мережею розлетівся новий крінж-ролик за участю шоумена. Цього разу він почав відстоювати думку про те, що “кожен має бути на своєму місці”, яро пояснюючи хейтерам, наскільки “важко” працюють блогери.

На сторінці в Instagram блогера Дмитра Говоренко зʼявилося дивне соціальне відео, яке миттєво отримало негативну реакцію від глядачів. Серед учасників ролика стали доволі популярний в Україні блогер та телеведучий Богдан Буше (Шелудяк), а також чоловік у військовій формі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Важливий соціальний меседж чи паразитування на темі війни?

Беззаперечно медійні люди докладають чимало зусиль, аби наближати перемогу України над російськими загарбниками. Зокрема вони залучають велику аудиторію до проблематики війни, закривають збори на величезні суми та популяризують українську мову й культуру в суспільстві. Проте інколи свою “значущість” вони спрямовують у зворотній бік, викликаючи лише сміх та несприйняття аудиторії.

Так сталося й з роликом, який опублікував Дмитро Говоренко. За сюжетом, він разом зі знайомими сидить у кафе та обговорює важливість відпочинку після важкого робочого дня. Та згодом до них підходить хейтер, який починає висміювати те, наскільки сильно втомлюються блогери, створюючи контент для своїх соцмереж.

І тут… Замість того, аби наголосити, наприклад, на великих зборах на користь ЗСУ, чоловік у військовій формі почав емоційно захищати блогерів. Богдан Шелудяк своєю чергою підкреслив що він “не просто знімає відео”, резюмуючи усю промову словами: “кожен має бути на своєму місці”.

Я знаю, що блогери дуже багато працюють. І тяжко. Так, вони не на фронті, але вони роблять дуже багато речей для нашої спільної мети — перемоги,
— заявив актор, який грав військового після поранення на фронті.

Як на цей “соціальний ролик” відреагували в Мережі

Схоже, самі блогери не очікували настільки бурхливої реакції від глядачів. Адже у перші ж хвилини вони отримали у свій бік виключно негативні коментарі, після чого вирішили видалити відео. Але інтернет, як ми знаємо, памʼятає все. А особливо крінжові ролики 😄.

  • Крінж століття;

  • Сам себе не похвалиш — ніхто не похвалить;

  • Дзвонили з Іспанії, кажуть сором не їх;

  • Я не викупаю, ви гоните чи це на серйозі ви знімаєте?

  • Пацани можна і мені на своє місце в бізнес, а не виконувати бойові задачі вже 3 роки?

— реагують під дописом користувачі Мережі.

Богдан Шелудяк осоромився роликом про блогерів у час війни
Реакція Мережі на “соціальний” ролик Шелудяка та Говоренка. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, віднедавна зірка шоу "Хто зверху?" позбувся серйозного комплексу. Богдан Шелудяк наважився на операцію по зміні зовнішності.