Зірка шоу "Хто зверху?" позбувся серйозного комплексу: Богдан Шелудяк наважився на операцію по зміні зовнішності

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український блогер та ведучий шоу "Хто зверху?" Богдан Шелудяк, який подолав важку хворобу , детально розповів про бʼюті-процедуру, на яку зважився. Про що саме йде мова – дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У своїх соцмережах Богдан Буше зізнався, що одного разу помітив, як поступово почав втрачати волосся. Тоді він зрозумів, що це спадкова проблема, з якою треба щось вирішувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перший час телеведучий почав користуватися засобами для стимуляції росту волосся, проте бажаного ефекту він так і не отримав. Тому знаменитість вирішився на операцію з пересадки волосся і почав шукати спеціалістів.

Почну з невеличкої передісторії: так, я зробив пересадку волосся. Навіщо розповідаю про це? Бо навіть серед мого оточення є багато людей, які мріють про цю процедуру, але не наважуються. Своїм прикладом хочу показати, що похід до стоматолога буває страшнішим. Десь у 20 років я почав помічати, що моя зачіска трохи змінюється. Дивлячись на лисого батька зрозумів: "Любі українці, цей день настав". Відтоді почав користуватися міноксидилом, але він не заростив навіть маленькі куточки на лобі. Минали роки, лінія росту волосся трохи "відʼїжджала". Саме тоді я почав шукати інформацію про пересадку,

 – зізнався Богдан Шелудяк.

Зірка шоу "Хто зверху?" позбувся серйозного комплексу: Богдан Шелудяк наважився на операцію по зміні зовнішності - фото №1
Фото: instagram.com/bushe8

Телеведучий зазначив, що зробити операцію було правильним рішенням. Проте відразу після того він зрозумів, що через декілька років треба бути повторити процедуру. Так, нещодавно Богдан знову зробив операцію з пересадки волосся і вирішив поділитися власним досвідом, аби інші чоловіки не встидалися цього.

Пересадка була одним з найкращих рішень у моєму житті! Вона прибрала в мене серйозний комплекс, який має більшість чоловіків, які зіштовхнулись з цією проблемою. Тому я без вагань пішов на це знову. Цього разу обрав турецьку клініку, бо вона топ у всьому світі в цій справі. Раз на кілька місяців лікарі приїжджають у Київ. Під час такого приїзду влітку сходив на консультацію. А взимку, коли лікарі знову приїхали, ми все ще раз обговорили: я сказав свої побажання, лікар дав поради, щоб все виглядало максимально природно. Потім мене постригли на потилиці. Волосся пересаджують з цього місця в проблемні зони (бо на потилиці волосяні цибулини стійкіші й ніколи не випадають), тому лікарю потрібен до них зручний доступ. Далі на мене чекала місцева анестезія, забір графітів (волосся) з донорської зони й пересадка їх на нове "місце роботи". На все пішло приблизно пʼять годин з невеличкою перервою.

– наголошує ведучий.

Зірка шоу "Хто зверху?" позбувся серйозного комплексу: Богдан Шелудяк наважився на операцію по зміні зовнішності - фото №2
Фото: instagram.com/bushe8
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Богдан Шелудяк зізнався, що зрозумів за 2 роки повномасштабної війни. Телеведучий розповів про власний синдром відкладеного життя .