"Я думаю, було кілька цікавих рішень, які не зовсім спрацювали": Кіт Герінгтон розповів, чому фінал "Гри престолів" розчарував глядачів

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кіт Герінгтон зазначив, що у серіалі мали місце бути сюжетні помилки
Фото: Getty images

Актор зазначив, що ця історія вийшла надто затягнутою

Одним з найбільш популярних серіалів в жанрі фентезі є американський проєкт “Гра престолів”. Завдяки серіалу багато акторів отримали новий виток популярності, що вилилося у обговорення їхніх персон. Зокрема, зірка серіалу Джейсон Момоа вже завів стосунки після розлучення.

Отож, нещодавно відомий британський актор Кіт Герінгтон вирішив висловитися стосовно фіналу вищевказаної стрічки, в якій він також знявся. Отож, Кіт переконаний, що ця історія вийшла дещо затягнутою, а актори втомилися під кінець серіалу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Британець також допускає, що мали місце бути сюжетні помилки. Про це Кіт поділився у своєму інтерв'ю журналу GQ.

Я думаю, що якщо наприкінці "Престолів" і була якась помилка, то це те, що ми всі так страшенно втомилися, що не могли продовжувати довше. Тому я розумію, що деякі люди вважають, що це було поспішно, і я можу з ними погодитись. Але я не впевнений, що ми мали альтернативу. Кожен має право на свою думку. Я думаю, що були допущені сюжетні помилки, можливо, ближче до кінця. Я думаю, було кілька цікавих рішень, які не зовсім спрацювали.
- зазначив артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як прихильники зірки “Гри престолів” Емілії Кларк стурбувалися її зовнішнім виглядом. Річ у тім, що акторка доволі екстремально схудла.