Зірка "Гри престолів" Джейсон Момоа вперше після розлучення закрутив роман (ФОТО)

Новини шоубізнесу
664
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джейсон Момоа
Фото: Getty Images

Відомий актор перестав приховувати свою нову кохану та поділився спільними кадрами

Актор Джейсон Момоа, відомий роллю в фільмі "Аквамен" та серіалі “Гра престолів”, вперше публічно продемонстрував свої нові романтичні стосунки. Після розлучення з акторкою Лізою Боне він тривалий час не розповідав про своє особисте життя. Однак віднедавна все змінилося!

Джейсон не розповів, як саме познайомився з новою коханою та скільки часу вони вже разом. Однак відомо, що вперше актор натякнув на нові стосунки під час свого виступу на фестивалі "Comic Con" у Великій Британії навесні цього року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А днями на своїй сторінці в Instagram Момоа поділився фото, на якому він ніжно обіймає 32-річну акторку Адрію Арджону. Пара разом з друзями відвідала Японію і більше не приховує своїх почуттів. Тепер прихильники актора радіють за свого кумира, адже після важкого розлучення він знайшов нове кохання. На нових світлинах видно, що пара щаслива разом, і Джейсон виглядає задоволеним своїм особистим життям.

Джейсон Момоа та Адрія Арджона
Фото: instagram.com/prideofgypsies
Джейсон Момоа та Адрія Арджона
Фото: instagram.com/prideofgypsies
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Тоня Матвієнко вперше заговорила про свого колишнього чоловіка. Відома співачка розсекретила, яким було її перше палке кохання .