Пʼяна як чіп фанатка ледь не зірвала концерт Вєрки Сердючки: "П**да Іванівна, зараз ти вийдеш!" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
10 676
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Верка Сердючка різко відреагувала на витівки пʼяної глядачки на концерті
Верка Сердючка. Фото: instagram.com/v_serduchka

Артисти різко відреагували на пʼяні витівки прихильниці у глядацькому залі

Як показує практика, артисти пʼють перед концертами аби заспокоїтися, а глядачі — аби повеселитися чи навіть почати бешкетувати. Принаймні так сталося під час нещодавнього концерту Вєрки Сердючки у Дніпрі, коли пʼяна прихильниця ледь не зірвала виступ артистів. Що саме сталося — розповідаємо на Хочу!

Днями Андрій Данилко разом зі своїм шоубалетом виступали в Дніпрі, де не обійшлося без казусних інцидентів. Адже одна з глядачок, що стояла коло сцени, перепила та почала неадекватно поводитися. Зокрема дівчина поводилася вкрай галасливо, перебивала артистів та лаялася на увесь зал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Судячи з кадрів, які потрапили в Мережу, Вєрка Сердючка та її команда декілька разів робили зауваження прихильниці, та сильних результатів це не давало. Однак в якийсь момент артисти не витримали та пояснили дівчині її ж “мовою”, як треба пити й чим закушувати.

Котику ти нажралася, так? Вас зараз виведуть, якщо ти будеш матюкатися. П**да Іванівна, зараз ти вийдеш, так негарно, зрозуміла? Закусувати треба. Є і рибка, і баличок,
— сказала Вєрка Сердючка зі сцени.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Вєрка Сердючка під час виступу в Юрмалі звернулася до Пугачової та прямо зі сцени загадала заповітне бажання кожного українця. На концерті Андрій Данилко нагадував міжнародній аудиторії про будні звичайних українців, розповідаючи про тривалу відсутність світла.