40-річна Катерина Осадча показала свій вагітний животик (ФОТО)

Новини шоубізнесу
857
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Осадча показала, як готувалася до появи молодшого сина
Катерина Осадча. Фото: instagram.com/kosadcha

Телеведуча пригадала свою останню вагітність, коли народився її молодший син Данило

Відома українська журналістка та телеведуча Катерина Осадча, яка показала розкішну вишиванку за чималі гроші, показалася вагітною. 40-річна дружина Юрія Горбунова пригадала, як готувалася до появи молодшого сина Данила.

19 серпня молодшому сину Осадчої та Горбунова виповнилося 3 роки. А напередодні телеведуча вирішила розповісти, як минала її вагітність та чому їй самій довелося їхати у лікарню на пологи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як розповіла Катерина у Stories в Instagram, передбачувана дата пологів була назначена на вересень, тому вона готувалася стати мамою вже напочатку осені. Проте у реальності все сталося далеко не так, як планувала зірка.

За день до пологів. Вже наступного дня в цей час я буду везти себе до пологового сама за кермом, бо місто стоїть через репетицію параду, коли приїде "швидка" — невідомо, а майбутній тато двох синів працює на заході на кораблі посеред Дніпра,
— пригадала Катерина Осадча.
Катерина Осадча показала свої останні дні перед пологами
Катерина Осадча. Фото: instagram.com/kosadcha
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Осадча засвітила, як виглядає їх з Юрієм Горбуновим будинок. На знімку можна побачити її разом із чоловіком і дітьми на тлі їх затишного двоповерхового будинку.