На сімейному кадрі Катерина Осадча засвітила, як виглядає їх з Юрієм Горбуновим будинок (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 791
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Осадча
Фото: instagram.com/kosadcha

Відома ведуча показала, як відзначила Великдень у компанії найрідніших

Популярна українська ведуча Катерина Осадча, яка тільки нещодавно потрапила в лікарню , вразила своїх підписників новим родинним знімком. Знаменитість показала, як у компанії чоловіка — шоумена Юрая Горбунова — відсвяткувала Великдень

Рідкісним сімейним кадром Катя Осадча поділилася на власній сторінці в Instagram. На знімку можна побачити її разом із чоловіком і дітьми на тлі їх затишного двоповерхового будинку. Судячи з усього, зіркова пара детально доглядає не тільки за внутрішнім виглядом дому, але й за станом садиби з чарівно прикрашеною терасою, увічненою гірляндами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На знімку Катя сидить на плетеному дивані, тримаючи на руках молодшого сина. А її чоловік — відомий український ведучий Юрій Горбунов — в обіймах тримає старшого сина. Для свята Катерина обрала вишиту сукню для своєї ролі на фотографії, а її чоловік та діти, віддавши шану українській традиції, одягнули вишиванки. Ця фотографія сповнена тепла та родинного щастя.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов з дітьми
Фото: instagram.com/kosadcha
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Осадча пообіцяла поновити “Світське життя” . Проте зробить вона це тільки заради однієї зіркової пари.