"Він любить своїх дітей і сумує за ними": Бред Пітт здивував реакцією на відмову його доньки від його прізвища

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Бред Пітт довгий час не спілкується з донькою
Фото: Getty images

Тепер у Шайло буде лише прізвище матері

Легендарний американський кіноактор Бред Пітт, який нарешті підтвердив свій роман з Інес де Рамон, вразив реакцію на рішення своєї доньки відмовитися від його прізвища. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 18-річна Шайло офіційно після настання свого повноліття вирішила змінити прізвище. Вочевидь, причиною рішення стало те, що вона доволі довгий період часу не спілкувалася зі своїм зірковим татом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про те, що Шайло зважилася на цей крок написало авторитетне видання People. Відомо, що дівчина подала документи до суду, проте тоді їй клопотання відхилили. Повторно розгляд справи було призначено на 19 серпня. Відтак, донька Піта та Анджеліни Джолі, виправивши всі необхідні помилки надала суду необхідні документи і отримала схвалення у питанні стосовно зміни її прізвища. Тепер у ньому немає частинки Пітт, а лишилося лише Джолі.

Вже стало відомо, як на цю резонансну новину відреагував зірковий батько Шайло. За повідомленнями інсайдерів Бред Пітт дуже засмутився.

Він знав про це та засмучений, що Шайло відмовилася від його прізвища. Нагадування про те, що він втратив своїх дітей, звичайно, нелегкі для Бреда. Він любить своїх дітей і сумує за ними.
- зазначає інсайдер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта нарешті вийшов із реанімації. Проте, він продовжує ігнорувати батька.