"Війна за рожеве вино": Бред Пітт виграв суд проти своєї колишньої Анджеліни Джолі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Бред Пітт
Фото: instagram.com/bradpittofflcial

Актор хоче зрозуміти, хто наразі є власником частини бізнесу Château Miraval

Популярний американський актор Бред Пітт, який робив безліч операцій задля того, аби виглядати краще, нещодавно переміг у судовому засіданні стосовно питання контролю над французьким виноградником, яким він володіє на пару з колишньою дружиною Анджеліною Джолі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це повідомило авторитетне видання Daily Mail. Отож, відомо, що Джолі робила спроби, щоб добитися скасування попереднього рішення Верховного Суду Лос-Анджелеса, який схвально поставився до претензій Піта відносно того, що вона продала свою частку у вище зазначеному винограднику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, скандальну угоду Анджеліна уклала з російським бізнесменом Юрієм Шефлером у 2021 році. Зробила вона це без згоди зіркового чоловіка.

Відтак, суддя Лія Мартін зняла звинувачення в тому, що позов актора був "несерйозним, зловмисним і є частиною проблемної схеми". Отож, можна сказати, що це є проміжна перемога Бреда та його команди.

Зауважимо, що маєток Château Miraval, який спеціалізується на виробленні ігристого рожевого вина, став основним предметом юридичної битви між експодружжям. Очікувано, що Пітт був приголомшений рішенням Анджеліни продати половину маєтку росіянину Шефлеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як молода кохана 60-річного Бреда Пітта переїхала в його маєток. Схоже, у пари все серйозно.