Наталка Денисенко зачарувала кадрами спільного відпочинку з чоловіком-військовим Андрієм Федінчиком

Новини шоубізнесу
1 099
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик показали спільне сімейне фото
Наталка Денисенко та Андрій Федінчик. Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Акторка показала, як проводить час з коханим, який служить у ЗСУ

Відома акторка Наталка Денисенко нарешті дочекалася коханого чоловіка-воїна Андрія Федінчика та проводить з ним увесь вільний час. А днями акторське подружжя разом з сином влаштували фотосесію посеред поля, результати якої залишили у захваті користувачів Мережі.

У себе в соцмережах Наталка Денисенко показала в Stories, що разом з Андрієм Федінчиком та їх маленьким сином Андрієм вони вирушили на сімейний відпочинок. Пара відправилася на Захід України, куди водночас акторці треба було відправитися в рамках туру з виставою “Наші Кайдаші”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дорогою зіркове подружжя зупинилося, аби зробити декілька сімейних фотографій посеред поля. Спочатку Наталка поділилася кадрами у Stories, проте підписникам вони настільки сподобалися, що акторка вирішила продублювати їх і в профіль в Instagram.

Ви сказали, ці фото мають бути в стрічці, а хто я така, щоб не слухати своїх любих підписників? Мені здається, чи цих світлин і відео ви чекали більше, ніж я? Незабаром буде ще більше краси в місці, де колись у нас був романтичний відпочинок,
— написала Наталка Денисенко.
Наталка Денисенко поділилася сімейними кадрами
Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko
Андрій Федінчик та Наталка Денисенко показали кадри зі спільного відпочинку
Андрій Федінчик з сином. Фото: instagram.com/natalka_denisenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталка Денисенко пригадала, як зав'язала стосунки з Андрієм Федінчиком. Зазначимо, що тоді він був одружений, проте заради акторки покинув першу дружину.