"Злий". Гурт "Жадан і Собаки" презентував новий альбом з нагоди 50-річчя письменника

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сергій Жадан, фото
23 серпня "Жадан і Собаки" презентували альбом "Злий". Фото: instagram.com/serhiy_zhadan/

Що відомо про нову платівку на честь ювілею Жадана

Сьогодні, 23 серпня, свій день народження відзначає не тільки актор Костянтин Войтенко, а й письменник та військовий Сергій Жадан. До свого ювілею він підготував новий альбом "Злий". Детальніше — в нашому матеріалі.

Гурт "Жадан і Собаки" представив свій новий альбом під назвою "Злий". Про це фронтмен гурту, письменник і військовослужбовець оголосив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сергій Жадан опублікував пост, в якому зазначив, що завжди мріяв грати музику саме таку. За його словами альбом "Злий" був створений і написаний навесні, коли все здавалось незвичним і можливим.

Related video
Новий альбом Сергія Жадана, фото
Фото: instagram.com/serhiy_zhadan/
Завжди хотілося грати саме таку музику — чесну, злу і максимально приватну. Іноді виходило, іноді — не дуже. "Злий" створювався і писався навесні, коли все видавалося химерним і можливим. Вийшов такий собі щоденник людини, яка добре знає, в якій кишені в неї Біблія, а в якій — віскі,
— розповів Сергій Жадан.

Нагадаємо, що раніше Сергій Жадан прокоментував лайливу витівку своєї колишньої Христини Соловій у Чорноморську. Артист пояснив, чому саме українці так різко відреагували на висловлювання співачки.