Грає в серіалах та знімає смішні відео в Instagram: 9 цікавих фактів про Костянтина Войтенка

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Костянтин Войтенко, фото
Фото: instagram.com/kostiantynvoitenko

Що варто знати про зірку серіалів "Будиночок на щастя" та "Село на мільйон"

Костянтин Войтенко — відомий український актор та справжня зірка українських серіалів. В нашому матеріалі ви можете дізнатися більше про цього артиста, зокрема, його особисте життя та шлях до слави. 

9 цікавих фактів з біографії Костянтина Войтенка

Костянтин Войтенко народився 23 серпня 1988 року в Дніпрі. Вік — 35 років. Знак Зодіаку — Діва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сцена манила Костянтина ще з самого дитинства. У дитячому садку він завжди був найактивнішим на усіх виступах, а в школі підкорював сцену КВК. 

За освітою Костя — актор. У 2011 він закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

Працювати за фахом Войтенко почав одразу після закінчення університету. У 2012 році він приєднався до Київського нового драматичного театру на Печерську, де грає досі.

Популярність Кості приніс серіал “Коли всі вдома”. У цьому проєкті він зіграв роль мікробіолога Паші Толмачова, на прізвисько Пирожуля. Зараз фільмографія Войтенка нараховує такі роботи, як “Тепер я буду любити тебе”, “Пес”, “Село на мільйон”, “Хазяйка”, “Друге життя Єви”, “Листи з минулого” та “Будиночок на щастя”.

Костянтин не тільки талановитий актор, а ще й вправний танцівник. У 2021 році він став учасником шоу “Танці з зірками”. Артист танцював в парі з Роксоляною Маланчук та показував гарні результати. Їхня пара дійшла до фіналу та посіла третє місце на шоу.

Особисте життя Костянтина Войтенка — тема скандальна, проте цікаво. У 2015 році актор одружився з українською танцюристкою Валентиною Мариніною. У 2016 в подружжя народилася донька Емілія. У соцмережах пара транслювала ідеальну картинку, тож якою неочікуваністю стала новина про їхній розрив у 2022 році. Через якийсь час колишня дружина Костянтина Войтенка зізналась, що він бив її та знущався з неї. Актор ці звинувачення спростував . Зараз він готується до весілля з українською дизайнеркою Наталією Камінською, якій освідчився у 2024 році .

Костянтин Войтенко і колишня дружина, фото
Фото: instagram.com/kostiantynvoitenko
Костянтин Войтенко з колишньою дружиною та дитиною, фото
Фото: instagram.com/kostiantynvoitenko
Костянтин Войтенко та Валентина Марініна, фото
Фото: instagram.com/kostiantynvoitenko

Багатьох прихильників цікавить, який зріст Костянтина Войтенка. Ось відповідь — він становить 165 см.

Зараз актор не тільки грає в кіно, а й розвиває свій блог в Інстаграм. За Костею стежить 114 тисяч підписників. Разом зі своєю нареченою він знімає розважальні відео про стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про співачку Віру Кекелію. Вона грає в "Жіночому кварталі" та виховує двох дітей.