Таки разом? 50-річний Сергій Жадан підігрів чутки про роман з депутаткою від "Голосу" Соломією Бобровською (ФОТО)

Новини шоубізнесу
714
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сергій Жадан і Соломія Бобровська, фото
Сергій Жадан натякнув на новий роман. Фото: instagram.com/solomiia.bobrovska/

Письменник та військовий натякнув на стосунки з 35-річною Соломією Бобровською

23 серпня Сергій Жадан, відомий письменник і музикант, відзначив своє п'ятдесятиріччя. На свій ювілей він не тільки презентував новий альбом гурту "Жадан і собаки", а й привернув увагу до чуток про новий роман. Детальніше читайте в нашому матеріалі на Хочу!

Річ у тім, що нову обкладинку альбому Жадана "Злий" прикрасила Соломія Бобровська. Чутки про роман з депутаткою від "Голосу" почали ходити ще кілька місяців тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Коли саме зародились їхні стосунки — невідомо. Але ЗМІ дізнались, що Соломія неодружена, дітей в неї немає, а ще вона на 15 років молодша за іменитого письменника. Схоже, в нього таки є типаж. ;)

Нова дівчина Жадана, фото
Нова муза Сергія Жадана — відома депутатка. Фото: instagram.com/zhadanisobaki/

Тож, повертаємось до теми. На обкладинці нового альбому Соломія Бобровська стоїть поруч зі Сергієм Жаданом та з глечика ллє йому воду на руки. Прихильники впевнені, що це фото може служити підтвердженням чуток про роман.

Нагадаємо, що остання обраниця Жадана теж була молодша за нього, щоправда, на 18 років. Це ми про Христину Соловій. Роман Жадана і співачки почався у 2022 році. За час цих стосунків зірки створили два кліпи. Але згодом стало відомо, що Соловій кинула письменника. Зазначимо, що до цього Сергій Жадан вже був двічі одружений. В нього також є двоє дітей — син Іван та донька Марія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось раніше популярна українська журналістка привідкрила завісу "донжуанського способу життя" Жадана. Дізнайтесь, що вона розповіла про коханок поета!