"33 причини, за які я люблю Україну": Женя Янович приголомшив своїм привітанням з Днем незалежності України (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Женя Янович звернувся до фоловерів із філософ
Фото: Скриншот

Янович пригадав все, за що любить рідний край

Популярний український ведучий Женя Янович, який зізнався, чи готовий піти на фронт, приємно потішив українців привітанням з Днем незалежності. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Женя розповсюдив ролик, в якому розповів про 33 причини, за які він любить Україну. Зокрема чоловік згадав про книги, клімат, спортсменів, які здобувають популярність у всьому світі, потяги Укрзалізниці, літери вітчизняної абетки і ще багато чого іншого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, ведучий також пригадав скандали, пов’язані з нацвідборами на Євробачення. Він окреслив увагу на тому, що українці часто лаються, коли слідкують за перепитіями відбору, однак коли починається Євробачення, вони об’єднуються і палко вболівають за наших.

Своє звернення ведучий завершив питанням про те, чи достатньо кожен з українців зробив задля перемоги у війні. Насамкінець, Євген висловив щиру вдячність захисникам, медикам, волонтерам та усім, хто впевнено відстоює незалежність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Женя Янович засвітив дорогезний аксесуар. Навіть підробка цієї речі обійдеться у кругленьку суму.