Женя Янович зізнався, чи готовий піти на фронт: "Найбільше, що ти можеш віддати — поставити на шальку терезів своє життя" (ВІДЕО)

Знаменитості
922
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євген Янович
Фото: пресслужба

Відомий український шоумен зізнався, що відчуває, ніби він недостатньо робить для перемоги України над окупантами

Популярний український шоумен та автор проєкту “20:23”, сингл до якого написала загадкова Клавдія Петрівна , Євген Янович висловився про мобілізацію. Гуморист та ведучий зізнався, чи готовий поповнити лави Збройних сил України та взяти зброю до рук. Усі деталі дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю Маші Єфросиніній шоумен зазначив, що його робота в тилу є неабиякою важливою. Адже, окрім того, що він сам донатить, Євген також організовує власні збори та допомагає розповсюджувати інші. А завдяки своїй широкій аудиторії він може значно швидше закривати потреби бійців на передовій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім сам Женя Янович каже, що відчуває, ніби недостатньо робить. Саме тому він запевняє, що якщо отримає повістку — відправиться защищати Україну на фронті.

Якщо вийде так, що мені буде вручена повістка, все, я готовий йти й туди. Бо скільки б ти не робив, однаково залишається відчуття, що ти "недо". Найбільше, що ти можеш віддати — це поставити на шальку терезів своє життя і піти захищати в прямому розумінні,
— висловився Євген Янович.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євген Янович розповів про розставання з дівчиною-моделлю . Шоумен вважає, що причина завершення стосунків була саме в ньому.