Коттон Уірі з фільму "Крик" заговорив солов'їною та привітав українців з Днем незалежності (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
873
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лієв Шрайбер намагався говорити максимально без акценту
Фото: Getty images

Американський актор записав відеозвернення до українського народу

Знаменитий американський актор, зірка слешеру “Крик” Лієв Шрайбер, який таємно одружився на задньому дворі власного особняка, знову висловив свою безумовну підтримку на адресу України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, актор записав відеозвернення до українців, в якому щиро привітав їх з 33-річницею Дня незалежності. Зокрема, варто зауважити, що Шрайбер постійно висловлюється на підтримку країни, яка дає відсіч російському режиму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цього разу актор, який став відомим завдяки ролі Коттона Уірі з “Крику” показав, наскільки вміє розмовляти українською. Шрайбер потішив прихильників тим, що все відеозвернення записав саме українською. Не можна заперечувати, що в американця бездоганна вимова.

Лієв висловив щиру вдячність українцям за те, що вони щоденно борються за демократію та свободу. Шрайбер заявив, що українська нація - це та нація, яка є прикладом для всіх.

Всім моїм братам і сестрам в Україні, ваша мужність і стійкість є натхненням для всього світу. Дякуємо, що захищаєте демократію і нагадуєте нам, наскільки важливо, щоб ми її плекали. Це визначає нас, це наша спільна мрія, наша свобода. І дякуємо, що нагадали, що за це завжди варто боротися. З Днем Незалежності! Слава Україні!
- резюмував артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лієв Шрайбер назвав путіна придурком. Зірка фільму “Крик” вкотре підтвердив те, що підтримує Україну.