Зірка фільмів "Росомаха" та "Крик" Лієв Шрайбер назвав путіна придурком

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий голлівудський актор Лієв Шрайбер вкотре публічно підтримав Україну та народ, котрий продовжує боротися за свою незалежність. Зірка трилогії "Крик", фільму "Росомаха" та багатьох інших блокбастерів навідався на криголам України, де заговорив українською та епічно звернувся до російського диктатора. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Лієв Шрайбер є одним з амбасадорів ініціативи United24, що утворилася після повномасштабного російського вторгнення в Україну. Актор як на фінансовому, так і на інформаційному фронті підтримує український народ, та навіть особисто навідувався в Київ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А наразі Національний антарктичний центр України повідомив на офіційній сторінці у Facebook , що Лієв Шрайбер побував на українському криголамі "Ноосфера", який знаходиться зараз в районі Антарктики. Повідомляється, що після дозволу від капітана Олександра Гришка він піднявся на борт.

Нашу "Ноосферу" відвідав крутезний гість – Лієв Шрайбер, відомий американський актор, продюсер, режисер та один із найвідданіших амбасадорів України в ініціативі United24. Зустріч була випадковою, але дуже теплою та дружньою,

– розповіли у Національному антарктичному центрі України.

Зірка фільмів "Росомаха" та "Крик" Лієв Шрайбер назвав путіна придурком - фото №1
Фото: facebook.com/AntarcticCenter
Зірка фільмів "Росомаха" та "Крик" Лієв Шрайбер назвав путіна придурком - фото №2
Фото: facebook.com/AntarcticCenter

Ба більше Лієв Шрайбер написав листа українською мовою. В ньому він виказав підтримку нашому народу та епічно послав президента рф путіна.

Капітану Гришко та екіпажу "ноосфери" дякую за гостинність, але більше за те, що Ви так гордо підняли прапор і нагадали світу, наскільки ми сильні разом. путін — придурок!",

– написав артист.

Зірка фільмів "Росомаха" та "Крик" Лієв Шрайбер назвав путіна придурком - фото №3
Фото: facebook.com/AntarcticCenter
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олексій Дурнєв зізнався, чи вірить у звільнення рідного Маріуполя від окупантів. Шоумен зазначив, що не хоче давати прогнозів, але посилається на успішне звільнення Харківської області.

Головне фото: Getty Images