Лієв Шрайбер вразив своєю українською та успішно пройшов тест на знання солов'їної від Олександра Усика (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 774
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лієв Шрайбер здивував відчуттям української мови
Фото: lievschreiber / Instagram

Актор також розповів, що означає для нього бути українцем

Популярний американський актор, зірка фільму “Крик” Лієв Шрайбер, який привітав українців з Днем незалежності та який є послом фандрайзингової платформи United 2014 знову здивував українців. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, мережею шириться ролик, в якому абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик розмовляє з Шрайбером про українську мову. Зокрема, боксер влаштував для артиста тест на знання солов'їної. Відтак, спортсмен запропонував селебритіс чотири завдання. Тест полягав у тому, що Лієв мав відгадати як перекладається українське слово.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Олександр давав йому кілька варіантів відповідей. Отож, Усик загадав чотири слова, а саме: “єдність”, “родина”, “відбій” і “справжній друг”. До кожного з них він давав чотири варіанти відповідей, з яких лише одна була правильною . Шрайберу вдалося вгадати три слова з чотирьох. Актор не зміг відгадати лишень слово “відбій”. Окрім того, варто зауважити, що Шрайбер поділився, що вивчає українську мову та захоплюється українським народом.

Що означає бути українцем? Це вкладати серце у все, що ти робиш, допомагати людям навколо та бути добрим,
- резюмував актор.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лієв Шрайбер назвав путіна придурком. Зірка фільму “Крик” вкотре підтвердив те, що підтримує Україну.