СБУ та Поліція відкрили кримінальну справу щодо можливого вимагання правоохоронними органами грошей від Олександра Волошина

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Волошин звинувачує правоохоронні органи
Фото: Інстаграм Олександра Волошина

Поки Волошин не прокоментував цю інформацію

Відомий український бізнесмен та блогер Олександр Волошин, якого звинуватили у крадіжці грошей для постраждалих внаслідок обстрілу “Охматдита” та який втік з України і поставив себе в один ряд із Зеленським, за останній тиждень став головною темою в інформаційному просторі України. Зокрема, з'явилися нові подробиці щодо скандалу з ним.

Отож, як повідомляє Telegram канал Джокер, СБУ та поліція відкрили кримінальну справу стосовно можливого вимагання правоохоронними органами грошей від Волошина. Безумовно, для працівників СБУ є справою честі спростувати звинувачення Олександра, які він їм висунув.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

ЗМІ розповідає, що наразі іде службова перевірка. Додається, що якщо звинувачення бізнесмена та медійника підтвердяться, то правоохоронці будуть покарані.

Про те, якщо виявиться, що Волошин звів наклеп, то його буде подано в міжнародний розшук. Поки Волошин не прокоментував цю інформацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин повернувся із сенсаційним відео. У ролику він порівняв українську демократію з російською диктатурою.