Олександр Волошин не поспішає звʼязуватися з ТЦК, тому висловився стосовно мобілізації

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після того як військові закликали блогерів навідатися до ТЦК  Олександр Волошин заявив, що не готовий іти воювати. Колишній чоловік Анни Трінчер навіть назвав причину, по якій така ініціатива видається йому неправильною. Більше деталей ми зібрали на HOCHU.ua!

Днями лейтенант ЗСУ та заступник керівника ЦПД Андрій Коваленко, а також офіцер управління 12 бригади "Азов" НГУ Дмитро "Дипломат" закликали блогерів та інфлюєнсерів піти до ТЦК та пройти ВЛК. Військові переконані, що таким чином знаменитості можуть послужити гарним прикладом для інших цивільних осіб, які бояться повʼязувати своє життя з армією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте не всі блогери підтримали таку ініціативу військових. Так, Олександр Волошин висловив думку, що зараз він може більше допомагати армії, ніж робив би це у складі Збройних сил України. Головною його ідеєю є те, що медійні люди можуть швидко закривати великі збори та забезпечувати армію необхідним.

Ситуація: ваш товариш/друг/батько воює… І його рота розуміє, що немає машин, немає техніки й держава нічого не дає… І тут ваш батько розуміє, що поруч з ним блогери, бізнесмени й ті, хто раніше донатив – більшість з них вже воює, або покинули країну і їм стало вже все одно, тому що вони тікали від мобілізації та вважають, що їх витурили з країни. Чи будуть закриватись збори? Ні. Чи буде провал на фронті? Думаю, так,

– висловився Олександр Волошин.

Олександр Волошин не спішить звʼязуватися з ТЦК та висловився стосовно мобілізації - фото №1
Фото: instagram.com/voloshyn_xx
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Анна Трінчер та Олександр Волошин  ніяк не можуть розлучитися.  Як виявилося, вони повинні було подати документи на розірвання шлюбу ще 7 грудня.