Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя чоловіка, імʼя якого вже давно "вирахували" прихильники

Новини шоубізнесу
2 304
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Гросу зізналася, чому приховує коханого
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu

Співачка пояснила власне рішення тримати особисте життя поза соцмережами

Відома співачка Аліна Гросу, яка випадково втрапила в скандал через публікацію в Instagram на тлі всеукраїнської трагедії, пояснила рішення не афішувати на публіку власне особисте життя. Артистка пояснила, чому досі не показала обличчя свого чоловіка. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Сама Аліна Гросу усіляко приховує обличчя коханого, весілля з яким показала у власному кліпі. Проте у її прихильників не залишилося сумнівів, що виконавиця вийшла заміж за російського актора Романа Полянського, з яким була у стосунках до початку повномасштабної війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

І хоч імʼя ймовірного чоловіка постійно можна побачити у коментарях під публікаціями Аліни, вона досі не поспішає розсекречувати, чи мають рацію її прихильники. Своє рішення артистка пояснила тим, що бажає, аби широкий загал цікавився її творчістю, а не особистим життям.

Я нікого не ховаю, ми разом відвідуємо мої виступи та його роботу. Ті, хто має знати, знають його. Просто я не викладаю в соцмережі його обличчя, тому що в першу чергу це мій влог, де я як співачка та актриса ділюсь своєю роботою,
— зазначила Аліна Гросу.
Аліна Гросу приховує свого чоловіка - чому співачка не показує обличчя коханого
Аліна Гросу з чоловіком. Фото: instagram.com/alina_grosu
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу зізналася, що розірвала заручини з відомим актором через зради. Проте знаменитість не приховує, що освідчувався він дуже гарно.