Гірка втрата: на передовій загинув популярний український актор

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторський колектив театру висловив слова скорботи щодо загибелі Андрія Касьянова
Фото: Дніпровський національний театр

Чоловікові було лише 27 років

Популярний актор Дніпровського національного театру Андрій Касьянов, який ніс свій військовий обов'язок в ЗСУ, захищаючи Україну від російського ворога, загинув на передовій. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, відомо, що артисту було лише 27 років. Про гірку втрату повідомив акторський колектив театру на офіційній сторінці у Facebook.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зазначимо, що Касьянов став відомим завдяки Ніко Піросмані у виставі "Мільйон червоних троянд". Актори театру залишили щемливий пост про Андрія.

Колектив Дніпровського національного театру ім. Т.Г. Шевченка знаходиться у глибокій скорботі. Велике горе об’єднало всіх нас – загинув у бою з ворогом артист драми нашого театру Андрій Касьянов. Талановитий артист, щира і добра людина, сміливий захисник нашої держави. Повідомлення про смерть Андрія вразило всю нашу театральну родину... Щира вдячність, безмежна шана та вічна пам'ять тобі, Андрію! Пам’ятаємо про тебе, як про людину міцну духом і нескорену. Ти віддав своє життя заради нашого мирного майбутнього у вільній та незалежній Україні,
- говориться у повідомленні.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Танчинець втратив брата на війні. Фронтмен гурту “Без обмежень” повідомив про важку втрату, яка спіткала його родину.