"До біса протоколи": Олена Зеленська показалася на церемонії “Національна легенда України” у туристичному взутті (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олена Зеленська вийшла на сцену у максимально зручному взутті
Фото: Телеграм Олени Зеленської

Ці черевики вона отримала в подарунок від американського мецената

Перша леді України Олена Зеленська, яка в присутності свого чоловіка привітала повітряним поцілунком бізнесмена Говарда Баффета, вийшла на сцену престижної церемонії у туристичних черевиках, які він їй подарував. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, під час церемонії нагородження відзнакою від українського президента “Національна легенда України” дружина Володимира Зеленського вийшла на сцену у максимально зручному взутті. Про нього вона розповіла під час своєї промови.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, як виявилося, туристичні черевики їй подарував Баффет. Саме йому Олена Володимирівна вручала відзнаку.

Одного разу він побачив, що мені дійсно важко, я не витримую його темпу, не встигаю за ним на підборах, і подарував мені туристичні чоботи. Такі ж самі, як і в нього, які він постійно носить. І відтоді під час кожної нашої зустрічі перевіряє, взула я їх чи ні. І, здається, ображається, коли я не в них. Тому я не могла сьогодні вчинити інакше: до біса протоколи, коли від тебе цього очікують,
– сказала Зеленська і показала своє взуття.

Потім на сцені з’явився вийшов Баффет у схожих черевиках. Після цього дружина українського лідера вирішила перевзутися у чорні гостроносі слінгбеки. Окрім того, на Олені був одягнений штанний діловий костюм чорного кольору та вишиванка з барвистим орнаментом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Зеленська на День незалежності з'явилася у сорочці за майже 8 тисяч гривень. Особливо вражає символічний дизайн цієї вишиванки.