Як виглядала Олена Зеленська до того, як стала першою леді України (ФОТО)

Зіркова краса
3 031
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Олена Зеленська, фото
Фото: instagram.com/first.lady.ze/

Раніше Олена Зеленська не любила фарбуватись та не слідкувала за модними тенденціями

Зараз Олена Зеленська — справжня ікона стилю, елегантним іміджем якої захоплюється чи не кожна українка. Та який вигляд вона мала до того, як стала першою леді? Дивіться в нашому матеріалі на Хочу!

Перед тим, як Олена Зеленська стала першою леді України, вона активно використовувала соціальні мережі, де ділилася особистими фотографіями, які зараз можна вважати рідкісними. Відтоді, як Володимир Зеленський був обраний президентом, над іміджем Олени почала працювати ціла команда професіоналів, тож її зовнішній вигляд зазнав певних змін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нині стиль Зеленської передусім складається з вишуканих костюмів, суконь та класичного одягу. Однак раніше вона майже не носила таких вбрань. До 2019 перша леді нехтувала модними трендами та обирала зручний одяг.

Олена Зеленська, фото
Фото: соцмережі Олени Зеленської
Олена Зеленська, фото
Фото: соцмережі Олени Зеленської

Цікаво, що тривалий час Олена Зеленська віддавала перевагу дуже коротким зачіскам або збирала своє волосся в недбалі хвостики та пучки. Зараз зачіски першої леді більш елегантні та жіночні — вона не дозволяє собі виходити на публіку без укладки.

Олена Зеленська з чоловіком та дочкою, фото
Фото: соцмережі Олени Зеленської

Макіяж першої леді зараз відрізняється стриманістю та натуральністю, проте раніше Зеленська любила ходити взагалі без косметики. В архіві пані Олени є чимало фото, де вона зовсім не нафарбована. 

Олена Зеленська та Володимир Зеленський, фото
Фото: соцмережі Олени Зеленської
Олена Зеленська в молодості, фото
Фото: соцмережі Олени Зеленської

Укладки та елегантний одяг стали невід'ємною частиною життя Олени Зеленської безпосередньо перед та після обрання її чоловіка на пост президента. Тоді, в ролі першої леді, вона стала уважніше підбирати фото для соцмереж, дбати про доречність гардероба та звертати увагу на тренди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За час президентства свого чоловіка Олена Зеленська змінилась не тільки зовнішньо, а й внутрішньо. Її колишня подруга Олена Кравець розповіла, якою стала перша леді .