"Ганьба таким українцям": Оля Полякова зізналася, як через співвітчизницю ледь не лишилася у Варшаві

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля Полякова зізналася, що її поїздка не задалася з самого початку
Фото: Скриншот з відео

Співачка зізналася, що саме з нею сталося

Відома українська співачка Оля Полякова, яка анонсувала роботу над першим англомовним альбомом, розповіла про деталі неприємного інциденту, який трапився з нею в Польщі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, зірка поверталася до столиці України з Ніцци (Франція). Варто зауважити, що її поїздка не задалася із самого початку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, до Варшави, звідки Оля мала б вирушити до України на потязі, вона не потрапила. Як виявилося, селебритіс переплутала час і не змогла сісти на літак. Відтак, їй довелося купляти нові квитки спочатку до польської, а потім і до української столиці.

Вчора вранці я мала вилетіти з Ніцци до Варшави, але я сплутала час. Я купую нові квитки на літак, потяг. Таки потрапила на літак, прилетіла до Варшави, і що ви думаєте? Виїхала завчасно і потрапила в затор, бо була аварія,
- резюмувала знаменитість у себе в Instagram-Stories.

Проте, на цьому неприємності для Олі не закінчилася. Як виявилося, Оля потрапила в затор, який виник внаслідок ДТП. Через це Полякова ледь не лишилася на ще один день у Варшаві. Справа в тому, що зірка не встигала потрапити до залізничного вокзалу, так як авто взагалі не рухалося. Відтак, водійка таксі спробувала домовитися аби посадити українську співачку до іншого авто, яке б змогло оминути затор. Однак, в іншій автівці сиділа українка, яка заявила про свою відмову їхати разом з виконавицею. Зрештою, співачка таки змогла встигнути на потяг, проте свої речі не завантажила. Відтак, їх згодом надішле водійка таксі.

Водійка просить інше таксі мене взяти, а там сидить дівчина-українка і каже – ні. Водійка каже, що це ж ваша співачка Оля Полякова. І ця коза українська не дозволила мені сісти в таксі. Вона встигла, а я дивом потрапила. Ми проїхали той поворот, і я влетіла в потяг. Водійка залишилася на пероні з речами, завтра буде окремо відправляти в Україну. Але українці, які не підтримують одне одного – це ганьба,
- обурилася співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова прокоментувала свою відсутність на фестивалі у Юрмалі. Артистка дала оцінку Андрієві Данилку, який розмовляв та співав на цьому фестивалі російською мовою.