Місто та час обрано: стало відомо, коли та де відбудеться Євробачення 2025

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Переможець Євробачення 2024 Немо тримає кришталевий мікрофон в руках
Фото: Associated Press

Організатори розповіли про локацію, де пройде Євробачення

Однією з найголовніших музичних подій цього року став міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2024. Він зібрав дуже багато глядачів біля телеекранів та єврофанів в залі в Мальме (саме там проходило дійство). Отож, цього року перемогу здобув швейцарський співак Немо, а це означало те, що у 2025-у році саме Швейцарія прийме Євробачення.

Відтак, у Швейцарії почали готувати 2 міста (Базель та Женеву) до можливості приймати Євробачення в себе. Відтак, в ході внутрішнього відбору було обрано місто до якого наступного року приїдуть фани з усіх країн Європи, аби підтримати своїх учасників на конкурсі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, цим містом став Базель (третє за величиною місто в цій країні). Про це повідомили у соцмережах на офіційних сторінках конкурсу. Також відомо, що півфінали Євробачення пройдуть 13 та 15 травня, а фінал відбудеться 17 травня.

Дійство пройде на багатофункціональній арені St. Jakobshalle. Варто зауважити, що ця локація може розмістити до 16 тисяч глядачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стали відомі імена учасників на нацвідбір на дитяче Євробачення 2024. Серед 309 заявок було обрано 15 артистів.