"Неначе клон Ірини Білик": у Мережі активно обговорюють образ Клавдії Петрівни, якою виявилася Соломія Опришко

Новини шоубізнесу
1 045
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Клавдія Петрівна виявилася схожою на Ірину Білик
Фото: Скриншот з відео

На другому концертному дні Клавдія Петрівна розкрила своє обличчя повністю

Останні два дні в мережі обговорюють перший сольний концерт загадкової артистки Клавдії Петрівни, яка вперше зняла капелюха та показала своє обличчя, остаточно підтвердила свою особистість. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, нарешті шанувальники змогли насолодитися не лише обличчям співачки, а і її зовнішністю. Варто зауважити, що в перший день концерту Клавдія Петрівна скинула лише капелюха, але повністю своєю особистості не розкрила, залишившись в окулярах на сцені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, на другий день шоу зірка таки скинула ті окуляри і підтвердила те, що вона - Соломія Опришко - студентка музичного коледжу. Користувачі зробили свої висновки стосовно образу Клавдії і зауважили, що вона дуже схожа на ранню Ірину Білик епохи 90-х років.

Клавдія Петрівна виявилася схожою на Ірину Білик
Скриншот

Тоді Ірина Білик їздила Україною з альбомом Нова. Саме в той час вона використовувала , співачка їздила Україною з популярним тоді альбом “Нова” та використовувала подібні окуляри.

Клавдія Петрівна виявилася схожою на Ірину Білик
Скриншот колажу
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Клавдія Петрівна показала нижню білизну у прозорій сукні. Артистка вперше вийшла в подібному образі.