Аліна Гросу заспівала композицію Юрія Шатунова "Белые розы" та потрапила в скандал

Новини шоубізнесу
871
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Аліна Гросу потрапила у скандал
Фото: Скриншот Instagram

Співачка отримала порцію хейту

Популярна українська виконавиця Аліна Гросу, яка потрапила в скандал через свої танці у день атаки на Охматдит, вже досить довгий період часу живе та працює у США. Цього разу Аліна знову потрапила в скандал під час корпоративу в Америці. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як виявилася Аліна заспівала там російською. Безумовно, варто нагадати, що Гросу засуджує агресію рф проти України. Вона веде свої соцмережі винятково українською, а також випускає україномовні хіти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, на вище вказаному заході за кордоном Аліна вирішила виконати композицію Юрія Шатунова “Белые розы”. Момент з виконанням цієї пісні вже запостили в мережі та поширили все відео, яке безумовно обурило українців. Зокрема, ролик розповсюдив телеграм-канал Slay Music.

Співачка" виконала пісню Юрія Шатунова "Белые розы" в Америці. Це була вечірка на честь дня народження українця, де лунали російські пісні,
- повідомляє Telegram-канал.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя чоловіка, ім'я якого вже давно вирахували. Співачка вже пояснила власне рішення тримати особисте життя поза соцмережами.