Анна Трінчер вперше прокоментувала скандальну втечу ексчоловіка Олександра Волошина (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 862
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер висловилася про втечу Олександра Волошина
Анна Трінчер та Олександр Волошин. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Артистка наважилася зізнатися, як відреагувала на скандали довкола колишнього після ракетного удару по Оматдиту

Відома українська співачка Анна Трінчер доволі тривалий час уникала питань про свого колишнього чоловіка та скандалів, у які він потрапляв останнім часом. Та після “резонансного” відео Олександра Волошина, де він почав маніпулятивно виправдовувати свою втечу з України, артситка все ж прокоментувала дії свого екскоханого. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В коментарі “Люкс ФМ” Анна Трінчер вперше висловилася щодо скандалів навколо Олександра Волошина. Артистка зізналася, що у соцмережах її звинувачували в ігноруванні цих питань. Однак виявилося, що після скандалу з просуванням російського ІПСО вона намагалася звʼязатися з колишнім, проте він не проявив жодної ініціативи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Власну думку щодо втечі Волошина у Польщу співачка висловлювати не стала. І все ж Анна Трінчер зазначила, що хотіла підтримати екскоханого у той момент, коли він зіштовхнувся з величезними проблемами, які зруйнували його репутацію.

Я, чесно кажучи, абсолютно втратила зв'язок із Сашею. Якось розійшлися наші шляхи, на жаль. Коли в нього сталася ця ситуація (скандал після ракетного удару по Охматдиту — прим. ред.), мені траплялися нарізки в Tik Tok, що я його не підтримала. Хоча я йому писала і навіть зателефонувала. Але я відповіді не отримала, можливо, через якісь його власні внутрішні конфлікти зі мною. Я абсолютно нічого не знаю,
— зізналася Анна Трінчер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч вразив емоційною реакцією на вчинок Волошина. Шоумен “розніс” блогера за його маніпулятивне відео.