Зірка "Ліги сміху" та співак Іван Люленов зізнався, чи спілкується з проросійськими родичами з Молдови

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Іван Люленов розповів про родичів, що підтримують росію
Іван Люленов. Фото: instagram.com/ivanliulenov

Артист розповів, як ставиться до думки рідних, які підтримують росію

Зірка розважального шоу “Ліга сміху”, молдавський комік Іван Люленов розповів про своїх родичів, що підтримують росію. Гуморист, який має активну проукраїнську позицію, зізнався, як спілкується з такими рідними та чому не обмежує з ними спілкування.

У програмі “Тур зірками” Іван Люленов розповів, що його родичі з Молдови підтримують російську федерацію. І хоча сам гуморист категорично не поділяє їх думку, припиняти спілкування з ними він не збирається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Івана, у спілкуванні з рідними він намагається уникати теми війни, аби не провокувати конфлікти. При цьому артист зазначив, що може пояснювати, що насправді відбувається в Україні під час війни, але змінювати своїх співрозмовників не намагається.

Це було на початку, я декілька разів сказав їм, що і як, і ми на цю тему не спілкуємося. Я уникаю або намагаюся якось толерантно пояснювати. Погляди різні, вони (батьки, — прим. ред.) народилися в Радянщині. Це стосується їжі, як жити, все… Я зрозумів, що це буде конфлікт по дрібницях, тому я їх приймаю такими, як вони є, я їх не зміню,
— розповів Іван Люленов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше гуморист і співак із Молдови Іван Люленов розповів, як майже з нуля перейшов на українську. Артист впевнений, що може стати гарним прикладом для багатьох російськомовних.