"Я одужаю, але це надзвичайно повільний процес": Елтон Джон частково втратив зір

Новини шоубізнесу
513
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Елтон Джон повідомив про серйозні проблеми зі здоров'ям
Фото: Getty images

Артист повідомив, що всі реабілітаційні процедури з ним проводили вдома

Знаменитий британський артист Елтон Джон, який свого часу нахвалював українського співака Іво Бобула, засмутив шанувальників сумною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виконавець внаслідок інфекції втратив зір. Про це він розповів 4 вересня на своїй офіційній сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, артист заявив, що впродовж літа боровся з очною інфекцією, проте вона лишила його з обмеженим зором на одне око. Селебритіс також додав, що проходив реабілітаційні заходи у себе вдома.

Протягом літа я боровся з важкою очною інфекцією, яка, на жаль, залишила мене з обмеженим зором на одне око. Я одужаю, але це надзвичайно повільний процес, і мине деякий час, перш ніж зір повернеться до ураженого ока. Я дуже вдячний чудовій команді лікарів і медсестер, а також моїй сім’ї, яка так добре дбала про мене протягом останніх кількох тижнів. Я спокійно провів літо, відновлюючись удома, і почуваюся позитивно щодо прогресу, якого я досяг у своєму лікуванні й відновленні.
- повідомив співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що музикант та військовослужбовець Фагот серйозно захворів. Артист повідомив, що йому потрібно трохи часу, щоб відновитися.